Over mij

PORTFOLIO

Door middel van eigenzinnigheid en mijn passie voor design probeer ik de wereld stapje voor stapje op te fleuren.

Over mij

IN HET KORT

SOORT PROJECT
Schoolopdracht voor Avans Hogeschool

PRODUCT
Een reeks van 4 posters

CONTEXT
Een nieuwe school betekend ook een nieuwe stad. Bij deze schoolopdracht was het de bedoeling om Den Bosch uit te beelden in mijn optiek d.m.v. 4 posters. Ik kom zelf uit een boerendorp, dus de hectiek van de stad was ik totaal niet gewend (rode en blauwe personen). Uiteindelijk wist ik mij tijdens de opleiding steeds meer los te maken van de chaos en mijn eigen weg erin te vinden (witte personen). De personen in de posters heb ik overgetrokken van mensen die ik gefotografeerd had in Den Bosch die, net zoals ik op het begon, meegesleurd werden door de drukte van de stad.

MEER GRAFISCH DESIGN