PORTFOLIO

0 PROJECTEN
die door jou bekeken willen worden!

MORGENSTOND

Herberg De Morgenstond verkoopt de allerlekkerste asperges! Dit wilde ze promoten door middel van een animatie. Bij deze animatie ging het specifiek over de witte asperges. 

QUCEA

Quceau is gemaakt om meer interesse te wekken voor musea bij jongeren. Nieuw en oud komt op deze manier als het ware samen. Dit is terug te zien in de jeugdige, maar toch ook kunstige huissstijl van Qucea.

PORTFOLIO 2018

In 2018 heb ik een portfolio gemaakt met het werk waar ik het meeste trots op was. De designs heb ik gemaakt tijdens mijn stagetijd bij Buro TARGET. Het was een enorm leuke en leerzame ervaring.

DE STAD DOOR MIJN OGEN

Bij deze schoolopdracht moest ik mijn eigen kijk op Den Bosch visualiseren. Vandaar dat ik gekozen heb voor verwarring, maar ook beweging. Met mijn nieuwe opleiding koos ik er namelijk voor om een nieuw pad te bewandelen. 

MARCHA DESIGN

Marcha begon haar eigen bedrijf waarbij ze oude meubelstukken en sieraden weer omtovert tot prachtige creaties. Ik ben mij gaan focussen op het creëren van sfeervolle en meeslepende logo’s en huisstijlen.

KLIK FESTIVAL

Mijn school gaf mij de opdracht om een korte animatie te maken als introductie voor het (fictieve) Klik festival. Het woord ‘klik’ deed mij denken aan het klikken van een muis en hoe snel alles tegenwoordig gaat d.m.v. het internet.

TECHLAB IN BEWEGING

Het Techlab is een werkruimte op het Avans. Als schoolopdracht moest ik een serie posters ontwerpen die geïnspireerd waren op het deze ruimte. Het thema ‘beweging’ moest hierin terug te zien zijn.

SOFIERFOTO

Voor SoFierFoto heb ik de gehele huisstijl ontworpen (zie portfolio 2018). De eigenares was een pittige dame die wist wat ze wilde. Ze wilde graag dat ik dit in de gehele huisstijl terug liet komen, dus ook in deze animatie.

LET'S MAKE

Ik heb voor een schoolopdracht twee posters ontworpen voor een (fictieve) TED Talk. Een eis hierbij was dat de tekst “Let’s make” er op moest komen te staan. Het onderwerp dat ik had gekozen was abstracte kunst.

RETERA

Fysiotherapie Retera deed mee aan de Viking Mud Run 2018. Dit deden ze om geld in te zamelen voor het Samen Thuis Huis in Deurne. Om hier aandacht voor te creëren, had het Retera team een animatie nodig.

JONGE HONDEN

Mijn zus werkt bij Jonge Honden en vroeg aan mij of ik een gatefolder kon ontwerpen over werkgeluk. De folder moest vreugde uitstralen, maar ook professionaliteit. Daarom ziet de voorkant eruit alsof je een verrassing openmaakt!

THE PLAZA

The Plaza is een groot winkelcentrum op Malta. Ik mocht voor hen wekelijks een social media header/reclame post ontwerpen. Daarbij kwamen om de zoveel tijd ook magazines, flyers, banners en reclameborden bij kijken. 

MJ HORSE TRANSPORT

MJ Horse Transport wilde graag een eenvoudige animatie hebben, die zou dienen als introductie voor hun bedrijf. Het eindresultaat is een animatie die rust, vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. De klant was erg tevreden!

SOLANGE FOTOGRAFIE

Solange kwam naar mij toe met de vraag of ik een logo, visitekaartjes en briefpapier kon ontwerpen voor haar bedrijf.  Mijn inspiratie voor het logo kwam van haar handschrift. Hierdoor is het logo extra persoonlijk.

VAN TILBURG

Van Tilburg ging een nieuwe collectie auto’s verkopen.
Om deze auto’s op een interessante wijze te presenteren, moest er een animatie gemaakt worden. De auto’s worden op een snelle, maar ook duidelijke manier gepresenteerd.

Hulp nodig?

EVIAL TO THE RESCUE!